Vyber siciho stroje

Citát ze zdroje Alexandra dne 22.6.2019, 16:57Overlock Juki
@pani Petra - svojho času ste tu na Stehu spomenuli, že ste obstarali nový overlock Juki (neviem už ten článok dohľadať a teda ani neviem presne aký typ máte) - ale zaujíma ma Váš názor v porovnaní s overlockom Veronika? Vďaka vopred
Overlock Juki
@pani Petra - svojho času ste tu na Stehu spomenuli, že ste obstarali nový overlock Juki (neviem už ten článok dohľadať a teda ani neviem presne aký typ máte) - ale zaujíma ma Váš názor v porovnaní s overlockom Veronika? Vďaka vopred

Citát ze zdroje Petra dne 30.6.2019, 17:20Pardon za pomalou reakci, ja dotaz uplne prehledla. S Juki Mo-114D jsem hodne spokojena, Veronika za nim hodne pokulhava, jak v pravidelnosti stehu, tak i stabilite a konzistentnosti podavani. Siju na obou, protoze mam kazdy v jine domacnosti, takze porovnavam (a nadavam ;)) casto.
Pardon za pomalou reakci, ja dotaz uplne prehledla. S Juki Mo-114D jsem hodne spokojena, Veronika za nim hodne pokulhava, jak v pravidelnosti stehu, tak i stabilite a konzistentnosti podavani. Siju na obou, protoze mam kazdy v jine domacnosti, takze porovnavam (a nadavam ;)) casto.

Citát ze zdroje Alexandra dne 1.7.2019, 11:53Vďaka za reakciu. Nechýba Vám to voľné rameno na rukávy?...pozerám, že tento typ OL Juki ho nemá...
Vďaka za reakciu. Nechýba Vám to voľné rameno na rukávy?...pozerám, že tento typ OL Juki ho nemá...

Citát ze zdroje tox232 dne 17.11.2022, 10:27Dobrý den.
Chtěl bych vás poprosit o doporučení šicího stroje pro manželku k vánocům.
Měl by to být stroj pro občasné použití v domácnosti, přešití šatů kahot atd. Všívaní gumových pásků. Uživatel středně pokročilý
Cena do 5500 Kč
V jednom eshopu mi byl doporučen Veritas Rachel, poprosím o zkušenosti.
Předtím měla manželka nějaký Singer z lidlu ale furt se tam něco kazilo, poté starý kovový Lucznik ten celkem fungoval ale začal být těžkopádný a nejde pořádně seřídit.
Za vaše návrhy a doporučení předem děkuji.
Dobrý den.
Chtěl bych vás poprosit o doporučení šicího stroje pro manželku k vánocům.
Měl by to být stroj pro občasné použití v domácnosti, přešití šatů kahot atd. Všívaní gumových pásků. Uživatel středně pokročilý
Cena do 5500 Kč
V jednom eshopu mi byl doporučen Veritas Rachel, poprosím o zkušenosti.
Předtím měla manželka nějaký Singer z lidlu ale furt se tam něco kazilo, poté starý kovový Lucznik ten celkem fungoval ale začal být těžkopádný a nejde pořádně seřídit.
Za vaše návrhy a doporučení předem děkuji.

Citát ze zdroje Jana dne 19.11.2022, 17:11To je strašně těžká otázka, navíc my moc nemáme přehled o nabídce aktuálních strojů. Zkuste poptat víceroprodejců, stroj si zkusit…
To je strašně těžká otázka, navíc my moc nemáme přehled o nabídce aktuálních strojů. Zkuste poptat víceroprodejců, stroj si zkusit…

Citát ze zdroje Pipsi dne 21.11.2022, 13:12Dobrý den,
nemám sice srovnání, ale mohu Vám dát recenzi na stroj Veronica Optima 200. Používám ho už víc jak deset let. Byl a stále je k dostání za cenu kolem pěti tisíc.
Na běžné šití a opravy určitě stačí. Šiju na něm všechno možné, od záclon a pytlíčků po oblečení. Tenké i silné materiály. Prošije hodně vrstev. I úplety celkem pěkně zvládá, i když to není overlock.
Občas zatoužím po nějaké vychytávce, které mají dražší stroje, ale nikdy jsem si ještě neřekla, že potřebuji lepší stroj. A hlavně se mi na něm nikdy nic nerozbilo. Někdy jsem bojovala se zacuchanými nitěmi, ale to bylo spíš špatným nastavením. Většinou se to nestává.
Dobrý den,
nemám sice srovnání, ale mohu Vám dát recenzi na stroj Veronica Optima 200. Používám ho už víc jak deset let. Byl a stále je k dostání za cenu kolem pěti tisíc.
Na běžné šití a opravy určitě stačí. Šiju na něm všechno možné, od záclon a pytlíčků po oblečení. Tenké i silné materiály. Prošije hodně vrstev. I úplety celkem pěkně zvládá, i když to není overlock.
Občas zatoužím po nějaké vychytávce, které mají dražší stroje, ale nikdy jsem si ještě neřekla, že potřebuji lepší stroj. A hlavně se mi na něm nikdy nic nerozbilo. Někdy jsem bojovala se zacuchanými nitěmi, ale to bylo spíš špatným nastavením. Většinou se to nestává.

Citát ze zdroje tox232 dne 28.11.2022, 10:43Děkuji za odpověďi. Furt se v tom nějak plácám. Asi bych chtěl aby to mělo i nějaký overlock steh. Ten výše uváděny stroj Veronica Optima jsem nikde nenašel skladem.
No uvidíme moc času mi nezbývá
Děkuji za odpověďi. Furt se v tom nějak plácám. Asi bych chtěl aby to mělo i nějaký overlock steh. Ten výše uváděny stroj Veronica Optima jsem nikde nenašel skladem.
No uvidíme moc času mi nezbývá