Slevy
Citát ze zdroje Synophea dne 12.1.2021, 13:56Ahoj, jsem tu nová, celkově je pro mě šití nové. Mám na kontě jen pár drobností a zkoušela jsem šít z úpletu jeden svetřík a pánské tričko. Šiju metodou pokus-omyl, takže by mi bylo líto třeba úpletu za 200 kč/m, tak jsem objednávala na Flex Texu, no dost mě naštvalo, když jsem dneska koukla na eshop a to, co jsem objednala před týdnem je teď třeba za třetinu 😀 Slevy už běží úod začátku ledna, ale stoply eshop, protože nestíhali a dnes ho zase spustili. Mrkněte tam, i když už tam zbyla tak čtvrtina toho, co ráno 😀 Např. úplety byli za 29 kč/m. Ale mají tam různé vlněné látky za 100 kč atd. 🙂
PS: Ještě jsem koukala, že Látky luci má celý leden dopravu zdarma 🙂
Ahoj, jsem tu nová, celkově je pro mě šití nové. Mám na kontě jen pár drobností a zkoušela jsem šít z úpletu jeden svetřík a pánské tričko. Šiju metodou pokus-omyl, takže by mi bylo líto třeba úpletu za 200 kč/m, tak jsem objednávala na Flex Texu, no dost mě naštvalo, když jsem dneska koukla na eshop a to, co jsem objednala před týdnem je teď třeba za třetinu 😀 Slevy už běží úod začátku ledna, ale stoply eshop, protože nestíhali a dnes ho zase spustili. Mrkněte tam, i když už tam zbyla tak čtvrtina toho, co ráno 😀 Např. úplety byli za 29 kč/m. Ale mají tam různé vlněné látky za 100 kč atd. 🙂
PS: Ještě jsem koukala, že Látky luci má celý leden dopravu zdarma 🙂
Citát ze zdroje Sisly dne 13.1.2021, 21:38Evi-látky mají od 14.1. do 24.1.2021 slevy 30% na vše kromě již zlevněných látek v prodejnách i na e shopu..
Evi-látky mají od 14.1. do 24.1.2021 slevy 30% na vše kromě již zlevněných látek v prodejnách i na e shopu..
Citát ze zdroje Lucie dne 14.1.2021, 08:20ano, ano hned co mi přišel e-mail, šla jsem objednávat :-). Nějak jsem to asi tušila v kostech :-D. Trochu se mi to prodražilo, ale v únoru mám termín porodu, tak jsem si musela udělat trochu radost. Je důležité mít se na co těšit :-D. A i když teď chodím většinou v legínách, s kočárkem si to hodlám vynahradit covid necovid. 🙂
ano, ano hned co mi přišel e-mail, šla jsem objednávat :-). Nějak jsem to asi tušila v kostech :-D. Trochu se mi to prodražilo, ale v únoru mám termín porodu, tak jsem si musela udělat trochu radost. Je důležité mít se na co těšit :-D. A i když teď chodím většinou v legínách, s kočárkem si to hodlám vynahradit covid necovid. 🙂
Citát ze zdroje Sisly dne 14.1.2021, 09:38taky jsem čekala do půlnoci a hned udělala pořádnou objednávku, jedno káro Vivienne W. a hlavně hedvábné satény na podšívky do hedvábných šatů, protože šifonů apod. mám nasysleno a pak mi realizace visí na shánění kvalitní podšívky po internetu. A očekávám, že až si objednávku pojedu vyzvednout do Zlína, tak na živo ještě něco přihodím 🙂
taky jsem čekala do půlnoci a hned udělala pořádnou objednávku, jedno káro Vivienne W. a hlavně hedvábné satény na podšívky do hedvábných šatů, protože šifonů apod. mám nasysleno a pak mi realizace visí na shánění kvalitní podšívky po internetu. A očekávám, že až si objednávku pojedu vyzvednout do Zlína, tak na živo ještě něco přihodím 🙂
Citát ze zdroje Vendula dne 8.5.2021, 09:10Moraviatex - doprava zdarma ke dni matek
Fibre Mood - jeden PDF střih zdarma, též ke dni matek
Moraviatex - doprava zdarma ke dni matek
Fibre Mood - jeden PDF střih zdarma, též ke dni matek
Citát ze zdroje Ema dne 12.5.2021, 07:34Výprodej v Sartoru: https://www.sartor.cz/akce/
Výprodej v Sartoru: https://www.sartor.cz/akce/
Citát ze zdroje Vendula dne 18.12.2021, 19:39Slevy na dárkové certifikáty (na budoucí nákupy střihů a kurzů..., celková hodnota nemusí být vyčerpána najednou):
LaForme 22% (platnost 6 měsíců)
VikiSews 25% (neomezená platnost)
Slevy na dárkové certifikáty (na budoucí nákupy střihů a kurzů..., celková hodnota nemusí být vyčerpána najednou):
LaForme 22% (platnost 6 měsíců)
VikiSews 25% (neomezená platnost)
Citát ze zdroje Vendula dne 19.12.2021, 20:37La Forme slevové akce moc nemá, takže tam se to vyplatí. Taky mám jeden certifikát koupený, dokonce uvažuji, že si dokoupím ještě jeden...
La Forme slevové akce moc nemá, takže tam se to vyplatí. Taky mám jeden certifikát koupený, dokonce uvažuji, že si dokoupím ještě jeden...