Please or Registrovat to create posts and topics.

Pánská bunda

Dobrý den všem,

jsem v oboru absolutně nepolíben (můj obor je design a reklamní tvorba, ale jednou jsem přišil knoflík), ale mám takový sen.

Rád bych vyrobil (čtěte prosím nechal si vyrobit) pánskou bundu s podšívkou. Mám představu o stylu, měla by být z co možná nejlepších tradičních materiálů a co možná nejkvalitněji. Prostě bunda na celý život 😉

Moje představa je, že si vyberu materiál. S pomocí zkušenějších si vyberu a nechám upravit střih, případně nechám navrhnout zcela podle představ.

Materiál objednám a nakoupím a bundu si nechám ušít.

Bunda by měla být ve finále určena k prodeji tzn. že zakázek na šití by mělo být do budoucna více.

A v tuto chvíli hledám někoho, kdo by mi vysvětlil jaký nesmysl to je a řekl ať se na to vykašlu, popřípadě aby mi pomohl celou cestu projít, nebo dokonce měl zájem se na výrobě do budoucna podílet (tím myslím na zakázku šít a nechat si platit).

Všechno bych samozřejmě financoval. Důležité jsou pro mě praktické znalosti a šikovné ruce 🙂

Předem děkuji a omluvte moji možnou naivitu 🙂

Popravdě řečeno je to dost i o marketingu. To, že se skvělý produkt prodá sám, zas až tak neplatí, protože v tomto případě byste musel přesvědčit zákazníky, že mají místo koupě bundy známé značky investovat do té vaší. Co se týče střihu, tak můžu doporučit knihu se střihy klasických vojenských bund. Recenze knihy: Mens Military Wear Jacket Book | Steh za stehem

Mockrát děkuji za odpověď.

Ta kniha je super, určitě v ní najdu spoustu informací.

Jistě, aby se produkt prodával, je potřeba dobrý marketing. Na ten se těším a rád bych si ho dělal sám (jak píšu výše, obor jsem studoval a chvíli v něm pracoval).

Ale rád bych prodával produkt, o kterém budu sám přesvědčený, že je "skvělý" a sám budu vědět co za ním stojí 🙂