Please or Registrovat to create posts and topics.

Oblíbené Indie střihy

PreviousPage 2 of 2

Pokud máte zakoupené nějaké střihy od Named, nezapomeňte si je stáhnout do počítače, protože na konci března budou staré účty u Named zrušeny. Mně ty jejich zprávy chodí do spamů, proto to sem píšu, kdyby to měl někdo stejně...

Já jsem si vděčnosti za videa koupila střihy i od českých autorek. Oceňuji, že vložily čas a trpělivost do natáčení pro naprosto nejisté ale zvědavé začátečníky. Je hezké mít rozhled i dál za jejich tvorbu, ale bez nich by se ty první krůčky určitě posunuly na mnohem pozdější dobu..

Konkrétně od Petry Davídkové točím dokola střih na raglánové triko, které jsem udělala i jako mikinové šaty.

Ano. Já jsem si koupila od Lenky Velebové střih na raglánovou mikinu. Moc povedený, ženský. Ušila jsem pár triček s dlouhým rukávem na běžné nošení.

Poslední dobou bych chtěla šít každý střih, co vyjde na La Forme ? třeba sako a la Dior ❤️ https://laforme.ru/pattern/0306/

🙂 Já bych šila a šila šaty na ramínka, když vidím ty krásné květované látky a inspiraci na Pinterestu. Jenže vím, že málokdy je pohodlně vynosím. Co ten poslední váš safari kabátek? Ten byl taky krásný. Už bude hotov? Jinak díky za pěkné čtení na vašem webu. Relax a šití jsem propadla nadobro:)

U toho jsem šila zkušební model v předstihu, protože psát o střihu, který není dostupný, by mi přišlo hloupé. Teď mám ‘černý březen ‘ – snažím se našít si co nejvíc jednobarevných základních věcí (převážně černých), abych se pak mohla vrhnout do jarní sezony. Takže na safari se vrhnu začátkem dubna. 🙂

Souhlasím, že střihy od Lenky Velebove ( Shape-patterns) jsou povedené, sedí mi vždycky perfektně bez úpravy a má pochopitelné návody. Ze zahraničních jsem teď vyzkoušela overal "Sirocco jumpsuit" od Deer and Doe a fungoval celkem dobře, i když bych jej potřebovala trochu upravit. A naposledy jsem šila mikinu "Hug hoodie" od Madeit pattern a z toho střihu jsem nadšená, sedí perfektně a postup byl velmi podrobný (což potřebuju).

PreviousPage 2 of 2