Nákup látek značky Meetmilk z Dánska

Citát ze zdroje Petra Š. dne 13.2.2022, 17:08Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s nákupem z eshopu : metermeter.dk (z Dánska?), případně i se samotnými látkami značky Meetmilk?
Chtěla bych si objednat tencel (tkaninu i úplet) značky Meetmilk, od které sice občas má něco český eshop Materialistic, ale většinou toho mají málo nebo v barvě či typu, který se mi nehodí. Měla jsem zatím jeden tencel, který byl úžasný, a na eshopu vypadají dobře, ale trochu se bojím objednat více látek ze zahraničí bez předchozí zkušenosti (a jednu objednávat zase nechci kvůli poštovnému).
Děkuji
Petra
Dobrý den,
máte prosím někdo zkušenost s nákupem z eshopu : metermeter.dk (z Dánska?), případně i se samotnými látkami značky Meetmilk?
Chtěla bych si objednat tencel (tkaninu i úplet) značky Meetmilk, od které sice občas má něco český eshop Materialistic, ale většinou toho mají málo nebo v barvě či typu, který se mi nehodí. Měla jsem zatím jeden tencel, který byl úžasný, a na eshopu vypadají dobře, ale trochu se bojím objednat více látek ze zahraničí bez předchozí zkušenosti (a jednu objednávat zase nechci kvůli poštovnému).
Děkuji
Petra

Citát ze zdroje Miriam dne 21.2.2022, 19:25Z metermeter.dk som objednávala žakarovú "teplákovinu" od mind the maker, kvalita látky aj celý proces objednávania a doručenia, bol v poriadku, látka prišla relatívne rýchlo, s kvalitou som bola spokojná, ale teda tencel som neobjednávala. Dajú sa tam objednať aj vzorky s poštovným za 4€, to si myslím, by stálo pred väčšou objednávkou za to.
Z metermeter.dk som objednávala žakarovú "teplákovinu" od mind the maker, kvalita látky aj celý proces objednávania a doručenia, bol v poriadku, látka prišla relatívne rýchlo, s kvalitou som bola spokojná, ale teda tencel som neobjednávala. Dajú sa tam objednať aj vzorky s poštovným za 4€, to si myslím, by stálo pred väčšou objednávkou za to.