Please or Registrovat to create posts and topics.

Látky Prior - názor?

Ahoj, dobrý den,

ráda bych se zeptala, jaký máte názor na metráž, která se dá zakoupit v obchodní síti Prior? Ten nejznámější je v Českých Budějovicích, dále například v Brně, Karviné, Jihlavě, Vyškově..

Nebudu lhát, pracuji pro tuto firmu a v oddělení metráže máme dle mého velké nedostatky. Tak bych byla velice vděčná za všechny Vaše názory 🙂 Předem moc děkuji.

Z toto obchodu mám trochu hrůzu (Prior ČB), párkrát jsem tam zašla a zase rychle utekla. Obrovské množství látek, 95% uměliny, když se člověk zeptá prodavaček, tak vůbec netuší nebo poradit nechtějí... Z toho důvodu jsem tam nikdy nic nekoupila, čili ke kvalitě látek nemůžu povědět nic. Ale možná je to problém jen v ČB a jinde je zkušenost jiná.

Mne se tam teda jednou povedlo koupit pěknou bavlnenou latku s elastanem, a dcera di vybrala 100%bavlna na šaty s kockama, ale jinak bohužel nic moc. Dokud byl eshop, koukla jsem občas tam. Flanely maji hodně tenké,  spousta umelotin, prodavacky poradit moc neumi. Je to nejspus dan i za to, co vsechno se tam prodava-boty, polstarky, nejake dekorace, galanterie, záclony i zavesoviny. A bohužel ani ty ceny nejsou o moc nižší, aby se mi tam z časových důvodů vyplatilo jet (brno), protože dopravit se potom od tam ve všední den je peklo.

Do brněnské prodejny chodím dost často, ale je to spíš takové proběhnutí na cestě z práce do školky pro nitě. Když jsem jednou nebo dvakrát přibrzdila, tak mi přišlo, že je všechno umělé, navíc segment trendovějších věcí zoufale malý. Skoro jako bych se vrátila v čase a opět stála v původním Prioru u nádraží, ale tam měli ještě krásné originální korálky a flitry od Gutterman... Na ceny jsem ani nekoukala. Pokud se chcete nějakým způsobem zlepšit, měli byste si určit, jaká je vaše cílová skupina a poohlédnout se po tom, co prodává vaše konkurence s podobným zaměřením.

Já si moc přeji zlepšení, ovšem je to běh na dlouhou trať, jsou tu dlouhá léta zavedené postupy, oděvní látky se vozí převážně z Dubaje, to nejlevnější.. proto ten polyester. Mrzí mě to hodně, sama si látku od nás koupím výjimečně, chodím si pro látky jinam, za mnohem vyšší peníz ale kvalitní. Předem podceňujeme zákazníka, že si za látku nepřiplatí.