Navigace fóra
Please Přihlásit se or Registrovat to create posts and topics.
Akce "konečně džíny, co mi padnou"
#21 · 6.11.2021, 10:07
#22 · 7.11.2021, 07:33
#23 · 8.11.2021, 20:55
Citát ze zdroje R. dne 6.11.2021, 10:07Zadní díl je vám dlouhý. Zkoušela jste prohloubit zadní středový šev? Zhruba od poloviny k vnitřnímu krokovému švu. Případně kombinaci právě s úpravou zadního krokového švu.
Pokud by to nepomohlo, šel by i ZD zkrátit (zhruba v polovině zadku odšpendlete, tím dojde k takovému vytažení k pasu a mohlo by to odstanit vrásnění vzadu na stehnech).
Zadní díl je vám dlouhý. Zkoušela jste prohloubit zadní středový šev? Zhruba od poloviny k vnitřnímu krokovému švu. Případně kombinaci právě s úpravou zadního krokového švu.
Pokud by to nepomohlo, šel by i ZD zkrátit (zhruba v polovině zadku odšpendlete, tím dojde k takovému vytažení k pasu a mohlo by to odstanit vrásnění vzadu na stehnech).
Citát ze zdroje Jana dne 7.11.2021, 07:33Souhlasím s prohloubením zadního sedu. Před jeho zkracováním bych pak. vzala do úvahy, jestli to trochu nahoru nepodrží i pásek.
Souhlasím s prohloubením zadního sedu. Před jeho zkracováním bych pak. vzala do úvahy, jestli to trochu nahoru nepodrží i pásek.
Citát ze zdroje Lucie.K dne 8.11.2021, 20:55Moc Vám děkuji za pomoc, pomohlo to! Musela jsem šev prohloubit "brutálně", ale je to tam 😀👍
Moc Vám děkuji za pomoc, pomohlo to! Musela jsem šev prohloubit "brutálně", ale je to tam 😀👍